/ Matheo 4-5 månader /

Mys med favoriter

Idag har jag och Matheo myst hemma hos Alice och Rebecca. Våra barn blir så lugna av varandra. Rebecca har märkt det med Alice också. Det är skalt! Det är så mysigt att mysa runt med dom. 
Myskläderna har varit på, håret i en knut på huvudet och lekhumöret har varit framme. Vi har sjungit barnvisor, dock så började Matheo att gnälla under tiden, tror det berodde på vår "ljuva" stämma. Han gillade det helt enkelt inte haha. Långpromenad till toppengallerian för att titta på lite bebiskläder såklart. Det är inte ofta man tittar till sig själv längre. Långpromenad tillbaka som avslutades med lite mys på terrassen med att sitta och njuta av det underbara vädret med ett stort glas coca-Cola och två små sovande barn i vagnarna.

Matheo har varit vaken 2 timmar i stöten idag och sovit max 1 timme där emellan. Det resulterade i att det lilla livet ville lägga sig för natten redan 18.00 som sen leder till tidig tidig morgon imorgon. Men det kommer nog inte vara några problem för imorgon börjat babysim och vi är så taggade till det. Eller jag iallafall haha. Matheo vet inte ens att han ska dit ännu.  

Numera älskar jag måndagar. Det innebär början på ännu en spännande vecka med mitt lilla charmtroll.