/ Matheo 6-7 månader /

Fullspäckad torsdag

Denna dagen började tidigt för oss 05.30 ville lilleman stiga upp. Massa bus och morgongröt sen så blev det en liten nap för Matheo. Jag och Gustav hann göra vid oss så när Matheo vakande tog hela familjen en promenad till stan. Utförde några ärenden på banken, bokade tid för synundersökning. Min syn har förändrats stort efter graviditeten. Konstigt, men sant. Vi satte och på espresso house och åt frukost. Lilleman satt så god och glad med i en barnstol. Verkligen super mysigt hade vi

Klockan 12.00 skulle pappa Gustav jobba så då gick vi skilda vägar och jag och Matheo gick hem för att ta en liten lunch-vila. Blir lika ledsen varje dag när Gustav måste lämna oss för jobb. Längtar så mycket till sommaren då vi ska få ha vår älskade sambo/pappa hemma i hela 9 veckor. Älskar när vi alla tre får vara tillsammans. 

Eftermiddagen blev besök hos gammelgammelmormor på sjukhuset och sen stan med Matheos moster. Det blev fika (igen) på espresso house, strosade runt i några affärer, fick faktiskt med mig några saker hem till Matheo. Till sist tog vi en promenad medan lilleman sov i vagnen. Tack moster Savannah för en mysig stund. 

En mycket bra torsdag. Nu sover lilleman, Gustav är på träning och jag har kastat mig i soffan. 



Eftermiddags-vilan blev i min famn. Åh vad jag älskar dessa stunder!