/ Matheo 0-1 månad /

Mimmi på besök

Vår lilla prins har börjat få ont i sin lilla mage. Det för så ont i mitt hjärta när han är så ledsen. Jag vill bara krama honom så hårt och ta hans smärta. Jag ska försöka ändra min kost lite och se om magknipen kan bero på det. 

Idag är det lördag vilket innebär att Matheo blir 2 veckor imorgon. 2 hela veckor, vart tog tiden vägen? Vi älskar verkligen livet om föräldrar. Det är så himla underbar. Mamma och pappa ska göra allt för att du ska ha det bra hela tiden, du ska känna dig trygg och inget ska någonsin få hända dig. Vårt lilla liv💙 det bästa i våra liv.

Igår kom min älsta vän på besök. Vihar  känt varandra sen jag var 7 år tror jag. När vi var små så gjorde vi allt tillsammans. Våra föräldrar var bästa vänner så det blev många semestrar och äventyr tillsammans, nyår, midsommar och en massa skoj. Jag och Mimmi var bästa vänner och delade på allt. Vi delade hjärtan/halsband, vi hade likadana pyjamaser där det stod att man var bästa vänner, likadana kläder, gick på samma sport, tyckte om samma saker mm. Mimmi läste alltid godnatt sagor för mig för jag hade svårt för att läsa. Ja, ni förstår. En vän som jag delat mycket med och nu har en av oss blivit mamma. I 18 år har vi känt varandra, det är häftigt tycker jag. Undra om Matheo kommer få en sån vän som Mimmi var till mig. En bästa vän som delade på allt. Det ska bli så spännande att så vår lilla prins växa upp och bli en egen individ med egen personlighet. Men först ska vi njuta av denna underbara bebis tid. Vi njuter verkligen av varje dag och det kommer vi göra resten av våra liv 💙