/ Matheo 2-3 månader /

2 månader imorgon

Tiden bara springer iväg och imorgon blir Matheo 2 månader. 2 månader?? Hallåja... kändes som det vet igår jag låg på förlossningen med enorma värkar. Tänk att tiden går så fort, det är ritkigt skrämmande. 

Som sagt så rullar dagarna på. Matheo har börjar le. Så himla underbart! Pratat man med honom eller komma nära honom med huvudet så skiner han upp i världens finaste sötare gulligaste lilla smile. Mitt hjärta smälter varje gång. Han är med mycket mer nu (dom stunderna han är vaken). Han har faktiskt börjat sova ännu mer än förr och hand vaken-tiden är inte lika långa längre. Nätterna går ganska smidigt. Vi brukar försöka lägga honom vid 21.00. Då brukar han vakna första gången vid 01.00. Idag dock så fick han mat 18.30 och somnade 19.30 och jag har precis matat honom klart. Dvs att han inte fått mat på 6 timmar och ändå åt han inte upp en hel flaska nu. Det oroar mig lite faktiskt. Hoppas att han tar hela flaska på nästa mål, annars börjar denna mamma verkligen bli nojig och orolig.
Ikväll är pappa Gustav iväg i Malmö med sina vänner. Så himla tråkigt att gå här hemma helt själv en hel dag på helgen. Speciellt när man är ensam alla vardagar. Men snart är Gustav pappa ledig till jul och då ska vi mysa som bara den.